Přehled kontrol - Hygiena výživy - 2024
Hygiena výživy | ||||||||||||
Rok 2024 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Počet provedených kontrol | 120 | 122 | 98 | |||||||||
Počet udělených sankcí | 24 | 30 | 23 | |||||||||
Celková hodnota sankcí | 53500 | 79500 | 58500 | |||||||||
Počet řešených podnětů - prokázaných | 1 | 0 | 3 | |||||||||
Počet řešených podnětů – neprokázaných | 4 | 7 | 6 |
Zjištěné závady | Počet provozoven se zjištěnými závadami | |||||||||||
Rok 2024 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Osobní hygiena | 1 | 2 | ||||||||||
Provozní hygiena | 6 | 16 | 8 | |||||||||
Stavebně technický stav | 5 | 3 | 4 | |||||||||
Podmínky skladování potravin | 1 | |||||||||||
Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin | 4 | 4 | 4 | |||||||||
Sledovatelnost potravin | 7 | 7 | 4 | |||||||||
Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami | 2 | 1 | 1 | |||||||||
Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů | 2 | 2 | ||||||||||
Povinnost informovat o alergenech |