| Zjištěné závady |
Počet provozoven se zjištěnými závadami |
| Rok 2015 / měsíc: |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
| Osobní hygiena |
0 |
1 |
2 |
3 |
1 |
6 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
| Provozní hygiena |
1 |
11 |
7 |
8 |
4 |
12 |
0 |
0 |
6 |
5 |
0 |
1 |
| Stavebně technický stav |
1 |
12 |
11 |
12 |
13 |
13 |
0 |
0 |
8 |
13 |
6 |
0 |
| Podmínky skladování potravin |
1 |
5 |
8 |
4 |
7 |
13 |
0 |
0 |
8 |
5 |
1 |
3 |
| Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin |
0 |
1 |
3 |
3 |
3 |
2 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
| Sledovatelnost potravin |
1 |
4 |
1 |
1 |
1 |
4 |
0 |
0 |
2 |
1 |
0 |
0 |
| Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami |
2 |
3 |
5 |
4 |
4 |
11 |
0 |
1 |
2 |
2 |
1 |
1 |
| Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů |
1 |
0 |
3 |
0 |
2 |
5 |
0 |
0 |
0 |
4 |
0 |
0 |
| Povinnost informovat o alergenech |
0 |
2 |
2 |
3 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |