Přehled kontrol - Hygiena výživy - 2023
Hygiena výživy | ||||||||||||
Rok 2023 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Počet provedených kontrol | 104 | 110 | 119 | 81 | ||||||||
Počet udělených sankcí | 17 | 32 | 38 | 19 | ||||||||
Celková hodnota sankcí | 27000 | 62000 | 73000 | 46500 | ||||||||
Počet řešených podnětů - prokázaných | 0 | 4 | 0 | 1 | ||||||||
Počet řešených podnětů – neprokázaných | 4 | 1 | 7 | 13 |
Zjištěné závady | Počet provozoven se zjištěnými závadami | |||||||||||
Rok 2023 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Osobní hygiena | 1 | |||||||||||
Provozní hygiena | 5 | 13 | 14 | 2 | ||||||||
Stavebně technický stav | 7 | 6 | 5 | |||||||||
Podmínky skladování potravin | 1 | 2 | 1 | |||||||||
Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin | 2 | 2 | 2 | 3 | ||||||||
Sledovatelnost potravin | 2 | 4 | 5 | 1 | ||||||||
Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami | 2 | 4 | 5 | 5 | ||||||||
Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů | ||||||||||||
Povinnost informovat o alergenech |