| Zjištěné závady |
Počet provozoven se zjištěnými závadami |
| Rok 2019 / měsíc: |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
| Osobní hygiena |
5 |
6 |
8 |
8 |
7 |
7 |
5 |
6 |
7 |
5 |
|
|
| Provozní hygiena |
6 |
7 |
7 |
6 |
9 |
10 |
7 |
7 |
6 |
5 |
|
|
| Stavebně technický stav |
5 |
4 |
6 |
6 |
6 |
6 |
5 |
4 |
6 |
5 |
|
|
| Podmínky skladování potravin |
8 |
5 |
7 |
5 |
8 |
7 |
7 |
7 |
6 |
4 |
|
|
| Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin |
6 |
6 |
7 |
6 |
5 |
4 |
5 |
6 |
4 |
3 |
|
|
| Sledovatelnost potravin |
3 |
6 |
8 |
9 |
8 |
5 |
6 |
6 |
4 |
3 |
|
|
| Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami |
2 |
3 |
5 |
4 |
5 |
7 |
4 |
6 |
5 |
3 |
|
|
| Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů |
4 |
3 |
5 |
2 |
5 |
7 |
4 |
4 |
3 |
1 |
|
|
| Povinnost informovat o alergenech |
0 |
1 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|
|